Hoooola, como estas? Vet inte vad det betyder tyvärr. Men kanske hur mår du? Mycket möjligt. Jajjaja, till det jag skulle berätta. Efter skolan så var det dans i Hallunda, typ alla niorna i södra botkyrka skulle diit. Jag och J ville egentligen veeerkligen gå och se The Host, men det var obligatorisk närvora på dansen, och känns surt att ha 3 timmars extra frånvaro på slutbetyget. The point was i alla fall att vår rektor hade "glömt" att anmäla oss. Så alla skolor som var där hade fått dansundervisning en hel dag eller en halvdag. Men vår skola hade ju självklart inte tränat alls. Så vi var littt loooost. Ganska hemskt hehe. Men nu är jag hemma, måste egentligen göra en engelska grej som ska vara klar imorgon men nääääj jag orkar inte.
 
A random
 
 
 
 
Vem hade du valt att ta med på en öde ö? x) 
 
hahha, I think my brother Tobiaas. Jag tänker praktiskt liksom. Jag kan inte göra upp eld eller hugga träd och bygga hus, men det borde ju han som är byggare kunna. 
 
Gillar du korv? 
Haha, men favoritstad in the sverigeee?
och favoritstad i världen? 
OCH OCH OCH OCH OCH såklart, favoritmat? 
hihuhehuhe hejdå
 
Ja, Stockholm, Paris, all Japansk maat är gooo... Men annars typ all svensk husmanskost hahhah
 
 
Favorit land? 
 
Sverige haha, it's a cozy country!

Vem hade du valt om du fick döda en person????? 
 
My friends know who (starts with an P)

Om du fick välja att aldrig får ha några kläder förutom mjukisar eller klippa ditt hår så det är 10 cm lång, vad
hade du valt? 
 
10 cm långt hår
 
 
Vem hade du valt om du fick välja en snubbe att ha for the rest of your life (förutom robert P) 
 
Men ååhh... James Franco då. 
 
 
Svarar på dem andra seeen!
Doing the "snaps for ....." 
 
Igårkväll så var det tjejmiddag med the best of the best! Vi passade på att fira Jennifer och Aleksandra, Jennifer fyller ju 16 idaaag och Aleksandra fyller imorgon. Alla kom typ klockan 6, och då satt vi väl och snackade en stund och sen serverade vi le förrätt, som Aleksandra hade fixat. Det var en slags räkcoctail, verygoood it was. Och jag hade fixat huvudrätten, så G och J hjälpte mig i köket med att steka fläskytterfilén och göra dragonsås. Till det åt vi klyftpotato i ugn. Jennifer hade fixat pannacotta till efterätt, också delicous. Sen satt vi bara och pratade hela tiden och hade stört kul! Vi körde "Jag har aldrig" i några timmar, and that was fun! Vid 3 så drog alla hem, fast Aleksandra åkte hem kanske 30 minuter innan det. Men hade en så mysig kväll och jag bara älskar dem här tjejerna alltså! Vi har så kul tillsammans och det är riktigt niice att ha ett riktigt "tjejgäng"! 
 
Thank you Jennifer, Aleksandra, Mimmi, Angelica & Angelica!