Efter skolan drog jag hem till Jennifer, vi tänkte kolla på Hunger Games för dem hade hyrt den. Meeen tydligen så hade hennes Pappa lämnat tillbaka filmen. Så vi tog cyklarna till Tumba och Jennifer köpte den istället. Så när vi kom hem hade vi ont i benen, men vi åt pannkakor så allt är bra nu. Och kollade på filmen såklaaaart. Så jaa det var en treevlig eftermiddag. Imorgon är det fredag (IT'S FRIDAY, FRIDAY!) och på lördag så ska jag åka till Gävle med Mamma. För att Mormor fyller år! 

Har varit väldigt rörigt dom senaste 3 dagarna. I söndags så fick jag reda på att nån hade hackat mitt gamla facebook konto, och bett typ alla tjejer i min kontaktlista att skicka bilder på sig själva. Flera som gjorde det eftersom att dem trodde att det var jag. Sen så hade han bett dem att skicka bikini bilder, uääääk. Så igår gick jag och Emelie till polisen och anmälde allt, så nu blir det en utredning. Hoppas polisen faktiskt fixar det här, för vi har hittat hans IP adress. Han hade nämnligen hackat min mail också.. Och där kan jag se ett mail där det står att någon har ändrat mitt facebook lösenord klockan 3 på natten, och det står vilken IP adress som gjorde det. Fy fan alltså! Känns som att jag bara vill radera alla konton jag har på nätet. Bloggen, hotmail, min nya facebook.. Hotmail kan man ju inte ta bort, använder ju den i skolan. Och bloggen kommer jag inte heller ta bort, har bloggat så länge så jag tänker inte sluta bara för att nåt äckel förstör. Men, funderar ändå på att ta bort facebook, behöver det inte egentligen. 
 
Den här skulle göra mig på bättre humööör ♥
heeey fellaaas.... Man tänker att jag ska vara ganska bra på att blogga eftersom att jag har gjort det sen 2009, meeen iiicke sa nicke. Det är jag verkligen inte, tyvärr. I helgen skulle jag ha träffat Cornelia, men hon blev sjuuk. Blää vi har inte träffats på hela sommaren eftersom att hon varit bortrest osv. Sen så kändes det som att jag också skulle bli sjuk. Började få ont i halsen och nyste hela tiden.. Men kom då påå att Karin hade tipsat om echinagard, och att det funkade. Man ska ta det innan man blir sjuk, alltså om man börjar få sympton. Så mamma köpte det och jag blev aldrig sjuuk. Tiiiips i must sayy!
 
Corneliaa och jag inne på topshop i våras/sommras