önskeliiista
 
Berlock Thomas Sabo
Väska Michael Kors
Hoodie A&F
Blus Odd Molly
Klocka Marc By Marc Jacobs
Parfym Florabotanica by Balenciaga
 
Det är inte jul snart, men det är så kul att skriva önskelistor! Dem sakerna som jag verkligen vill ha är klockan & parfymen. Looove ♥
 
Jag och J är BESATTA av Swedish house mafia, och idag på Svenska Hollywood Fruar (Vi sitter alltid och bombar varandra på viber när vi kollar på det.) så var ju Steeeve med! Och ni som såg programmet, ni vet nog vad jag praatar om. Han gav Mindy en SHM bok SIGNERAD av honom till Mindys son. Jag fick något slags utbrott och bara "Mammaaaaa, STEVE ANGEEELLO, KOOOLLA STEEEVE!!!". Yes och sedan ägde denna konversation rum haha. Jag är så avundsjuk just nu, tror inte att någon kan förstå. 
 
 
Efter skolan idag så åkte jag med Jennifer och hennes farmor till frisööören. Jag och Jennifer klippte le hair, så nu har jag kort hår, tyyp. Jennifer klippte sig också of cuurs, fiin fint! Sen gick vi och åt mat på en kina resturang, har inte ätit kinamat på en resturang förrut. Men det var mumma, yees yes. Sen när jag kom hem så bänkade jag mig framför teven för att kolla på Svenska Hollywood Fruar, det bästa jag vet.