Blev inget blogginlägg igår, orkade inte och glömde bört. Sorräyy men nu ska jag i alla fall berätta om gårdagen!
 
Jag och Angelica var som sagt på Gröna Lund för att se 30 Seconds To Mars, inte mina favoriter och jag känner typ till 3 av deras låtar. Men J är ju obsessed with theem, så vi åkte in för hennes skull haha. Kom till grönan vid fem ungefär, och konserten började klockan åtta. Jag kände inte direkt för att sätta min ner och vänta i tre timmar, så vi gjorde lite andra saker istället. Åt fish&chips bland annat, yummiii.
 
Sen när klockan var typ sju så började J bli jeeettängslig och ville sätta sig vid publiken. Men jag ville typ gå på le toilett först, så det gjorde vi. Sen preciiis när vi går ut från toaletterna så går Jared Leto & Shannon Leto (TVÅ TREDJEDELAR AV 30STM!) förbi precis framför oss, typ omringade av vakter och poliser, samt en snubbe som filmade dem framifrån medans dem gick runt där. J började såklart följa efter så det var bara att gå med.
 
Mer och mer personer märker ju att det är dem så det blir till slut ganska många som följer efter dem. Då går dem in till Jet Line (fast genom den vägen som man går ut egentligen) och åker den. Jag och J väntar där utanför plus några andra. J började ju såklart gråta haha. Efter en stund så kommer dem ut, och jag och J stod verkligen precis framför dem. Så J freakar ooout och började storgråta (hon var den enda som gjorde det av dem som stoood där). Då går Shannon fram till henne och kramar henne! Förstå hur lycklig hon blev hahah. Sen efter några sekunder så börjar en vakt typ dra Shannon därifrån, jag lyckades ta två bilder. Den första är ju själva kramen haha, sen den andra så är det ju Jared längst fram, och sen såg vi senare när vi kollade på bilden att man ser J och Shannons händer. Faktiskt riktigt åsooom och J började gråta ännu mer när hon såg det hehhe, såklart.
 
Efter det så åkte både Jared och Shannon Eclipse, vilket var pretty cool för dem typ vinkade och alla skrek. Sen var det ju själva konserten, och den var ju braa. Jag kunde inga låtar, bara Up in the air som dem spelade sist höhö. Men Jared var sjukt charmig och ruulig på scen!
 
Är så glad för Angelicas skull för det här betydde verkligen mycket för henne.

1 kommentarer

jasmin

20 Jun 2013 19:46

OMG! Vad kul att du fick träffa dem :)))

Kommentera

Publiceras ej