@caradelevingne 
 
Cara är ju som dem flesta vet todiefor snögg och arbetar som modell. På sin insta bjuder hon på mycket humor, privata bilder och även bilder från photoshoots. Det bästa är att hon vågar bjuda på sig själv, och hon vågar se ful ut, vilket kanske inte alltid är ultimat för en superomodelloo. 
 
 
@mollyandpolly
 
Det här kontot är typ så guurly ett konto bara kan bli, allt är i princip rosa. Molly and Polly är ett bikinimärke, och på deras instagram lägger dem ut bilder på glass, surfing, turkosa hav och såklart deras bikinis och baddräkter som är veryy pretty.
 
 
@steveangello
 
Well alla vet redan vem Steve är, så tänker bara berätta lite om hans accouuunt. Han är grym på att uppdatera, lägger ut minst en bild om dagen (oftast då). Också väldigt personlig, mycket bilder på hans barn Monday Lily och Winter Rose, och såklart Isabel Adrian his wiifii. Sen kommer det också upp lite typical dj-bilder då och då, och när SHM fortfarande fanns så var det mycket såna bilder. 
 
 
@rubygreen4
 

Det är mycket möjligt att det här är min favorit! Ruby bor i Austrailen (Redan däär får hon 5+ av moi) och är bästa vän med @allisimpson som är Cody Simpsons lillasyster. Alla Rubys bilder är helt underbaraa, på något sätt så lyckas hon få allt hon lägger ut som typiska tumblr bilder. Alltså fööölj bara snella ni, kan inte beskriva men älskar den här instannnn. 
 
 
 
 

2 kommentarer

Nelly Lopez

27 Apr 2013 21:58

Jaaarrå!!, skit kul att se vilka instagram acc som andra gillar bääääst! :)

Svar: Jamäään dåså, va braa! Jag följer förresten två av dem du tipsade om nu, @bobby_j och @sirneave, grymma!
Aline Palmgren

Nelly Lopez

28 Apr 2013 17:16

Åh vad najssss!
Jag började följa mollyandpolly!

Kommentera

Publiceras ej